welkom

welkom bij Saisir le jour!!!

vrijdag 9 maart 2012

Andere wereld

Dezelfde nacht na de uitvaart van mijn vader zijn we op wintersport gegaan, eigenlijk hadden we al een nacht eerder vertrokken en eerlijk gezegd wilde ik alles afblazen, maar voor mijn man en kinderen wilde ik het dan toch door laten gaan. Ik was de laatste weken weinig thuis, dus het was toch wel goed om met elkaar weg te gaan en er was al familie vertrokken naar Oostenrijk die zaten ook op ons te wachten en mijn oudste zoon was ook diezelfde avond met school vertrokken op wintersport. Maar het lijkt alsof je in een hele andere wereld terecht komt en ik moest een flinke knop omzetten. 
Maar wat een sneeuw, ik heb nog nooit zoveel sneeuw bij elkaar gezien.
Het was alleen jammer dat het de eerste dagen grauw weer was, mist met sneeuw en veel wind.
 De anderen zouden allemaal skieën en ik zou heerlijk gaan wandelen. Maar door het slechte weer (de skiklas ging gewoon door), heeft de jongste pechvogel de eerste dag gelijk zijn li-knie geblesseerd en kwam hij in een brace terecht met zijn been, voor hem dus einde oefening, maar ook voor mijn man, hij was die dag ook veel gevallen, door de vele hoeveelheid sneeuw en slecht zicht en eigenlijk te moe weggegaan. dus hij is heel verstandig ook van de ski's afgestapt en er niet meer op geweest, terwijl hij er heel erg zin in had. Mijn middelste zoon had het prima naar zijn zin en ging met de andere familieleden verder skieën. De laatste 2 dagen is het nog heerlijk weer geweest en hebben we nog heerlijk kunnen wandelen.


Nog wat mooie winterkiekjes!!
Dit  was ons huis waar we die week verbleven.

Bad Mitterndorf
Wat een super mooi land is Oostenrijk toch!!
Nu is het gewone leven weer bezig, maar druk met zkhs, fysio, etc., maar we hebben toch een mooie herinnering!! 
Lieve groetjes  en nog een mooie foto toe!!
Monique


3 opmerkingen:

Anita zei

Zo zie je maar, het leven zit vol tegenstellingen. Je moet een keuze maken wel of niet gaan, maar eigenlijk wil je helemaal niet kiezen. Je zit dan met je gevoelens in een rollecoaster he. Het liefst zou je de tijd stilzetten, om alles te verwerken, en dan pas weer verdergaan met het leven, maar dat gaat helaas niet. Neem je tijd en geniet van alle prachtige herinneringen. Ik wens je een heel fijn weekeind. Warme groet Anita

Stina zei

wat een verdriet is er dan ook he...maar wat een sneeuw wel mooi met die zonneschijn.

sterkte met alles,
gr Stina

idémakeriet zei

Kan me voorstellen dat je even niet wist wat te doen gaan of niet maar om er even helemaal tussen uit te zijn en dan weer te genieten van je gezin is ook wat waard.
Hopelijk heb je weer wat nieuwe energie opgedaan, je hebt er in ieder geval weer mooie herinneringen bij gekregen.
Heerlijke foto´s heb je gemaakt, Oosterrijk is inderdaad een heerlijk land.
Liefs Gerda