welkom

welkom bij Saisir le jour!!!

vrijdag 14 oktober 2011

Tijd

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik ben menig keer in conflict met de tijd. Zo heb ik 's morgens nog zeeën van tijd en zo is de dag alweer voorbij en heb ik nog niet alles kunnen doen, wat ik wilde doen.
Wat gaan de dagen toch snel!! Ik zou soms de tijd wel even stil willen zetten en er is een moment in de week dat ik voor mijn gevoel de tijd wel even stil kan zetten en dat is met yoga.

Even rust in je hoofd en in je lichaam en na deze 2 uurtjes kan je alles weer aan!!!


Het gaat trouwens gelukkig goed met mijn jongste zoon, nekpijn wordt minder en de blauwe plekken worden blauwer en hij praat er nog veel over, maar dat is alleen maar goed. Ook dit heeft tijd nodig Hij wordt lekker verwend, maar de andere mannen ook, heb maar een appeltaart gebakken voor ze. Iedereen nog bedankt voor het medeleven, op wat voor manier dan ook, ook namens mijn zoon.


 


Afgelopen woensdag is mijn lieve neef geopereerd aan zijn hoofd,nadat het twee keer uitgesteld was door omstandigheden werd het nu echt tijd voor hem.Operatie is goed geslaagd, maar nu afwachten hoe het verder gaat met hem. Sterkte lieve neef, we denken aan je!!!
STERKTE

3 opmerkingen:

Eefies day zei

Tijd is idd een heel groot begrip, tijd hebben voor elkaar, tijd om te rusten, te ontspannen, te...noem maar op.
Wat fijn dat het met je zoon goed gaat, hij zal er vee over praten, maar dat is alleen maar goed, beterschap met je neef, zo heeft iedereen zijn eigen zorgen, maar elkaar een hart onder de riem steken kost weinig TIJD!!!!


Een lieve groet en neem de tijd voor jezelf!!!

♥Eefie

Stina zei

Tijd....die vliegt hier ook voorbij,heb bijna niet gezeten vandaag....pffff.

en sterkte voor je neef,

fijn weekend
gr Stina

Obi Wan zei

Ehhh, je zou eens time management moeten proberen. Werkt erg goed.